Glenda Green

Glenda Green malede i 1992 et internationalt anerkendt mesterværk, "Lammet og Løven".

Siden dengang er hun blevet personlig underviser for tusinder og en inspirerende kilde for millioner af mennesker verden over.

Hendes åndelige bøger og undervisning, er kommet fra et inspireret samarbejde med "Jesus" (Jeshua).

Jesus viste sig først for Glenda i 1991, idet han manifesterede sig fra et felt af lys, der oversvømmede hende i sådanne bølger af kærlighed, at hendes verden stod stille og blev forvandlet.

Efterfølgende begyndte de at nyde det daglige fællesskab, hvor hun fortsatte med deres første projekt, maleriet som nu er internationalt kendt som "The Lamb and The Lion"(Lammet og Løven).

 Se maleriet: The lamb and the lion

 Under disse første besøg afslørede Jesus, Glendas ego-styrede identitet og lærte hende at kende sin sande natur som kærlighed.

 Denne tid blev også en udfordring for hendes selvtillid, med tvivl, følelse af uværdighed og mange spørgsmål.

 Mirakler har fulgt i kølvandet på deres samarbejde.

 Ekstraordinære helbredelser har fundet sted i krop, sind og ånd for tusinder, der vidner om den unikke dybde af visdom, som strømmer fra Jesus gennem Glenda.

 Den "Vej" han har vist er både mystisk og yderst praktisk.

 Længe før hendes åndelige arbejde er hun blevet anerkendt af landets førende forskere, kritikere og museumfolk som en af verdens førende portrætmalere og åndelige kunstnere.

 Med malerier i så vigtige samlinger som Smithsonian Institution, Museum of the City of New York, og Williams College Museum of Art, har Glenda Green i mange år været betragtet som en af USA's fineste naturalistiske oliemalere.

 Glenda Greens kreative stil som kunstner er præget af intuitiv åndelighed, dybe følelser, stemningsfulde farver og udsøgt håndværk.

 Glenda Green har undervist på fakulteter så som Tulane University og University of Oklahoma.

 Se og køb bøger, billeder m.v.:

 -----------

Anmeldelser (Amazon):

-------

Til downloading på PC, tablet og smartphone:

Wikipedia:

Glenda Green: