Maria med Jesus

  Flame of Love

 

....Jeg blev ofte bedt om at skabe andre malerier af Jeshua, det mest populære var at male ham med sin mor i en traditionel Madonna-posering.

Med så meget diplomati som jeg kunne opbyde afviste jeg taktfuldt alle overtalelser med en påmindelse om, at enhver efterfølgende skildring af ham skulle være lige så specielt ordineret som den første.

 

Hvis han ønskede et andet maleri nok til at arrangere for dets skabelse, ville det være en fornøjelse og et privilegium at samtykke.

Bortset fra særlige omstændigheder havde den religiøse kunsts almindelige retorik dog stadig lille attraktion for mit kreative hjerte.

Med sådanne overvejelser på plads troede jeg virkelig, at yderligere portrætteringer var usandsynlige - og dette forblev sandt i mere end seks måneder.

I efteråret 1992 blev jeg meget overrasket over at disse særlige omstændigheder blev arrangeret og en anden vision blev bragt til mig. Det skete i en lille landkirke, hvor jeg havde givet aftenpræsentationen.

Under den afsluttende bøn bemærkede jeg den sjældne duft, jeg altid sansede, når Jeshua var i mit studie.

 

Ved at løfte mit hoved og åbne mine øjne blev jeg bekræftet i, hvad jeg havde på fornemmelsen. Han var der!

 

Uden et ord for at skræmme de andre, så jeg stille på en fascinerende proces.

 

For hvert sekund gik visionen tilbage i alder, indtil han blev et spædbarn i sin mors arme.

 

Maria var ung og klassisk hebraisk i udseende. I hendes yndighed var hun billedet på uskyld og næppe mere end et barn selv.

 

Efter et par minutter stabiliseredes visionen og forblev uændret i de to måneder, der var nødvendige for at male det.....

 

fra

Glenda Green:

When Heaven Touches Earth

 

 

 Læs mere om Glenda Green og hendes malerier 

 

her