Kristusbevidsthed

af

Kim Michaels

 

"Denne bog er en direkte åbenbaring fra den opstegne mester Jesus Kristus, som forklarer at den ultimative succes, enhver åndelig lærer får, er at mindst nogle blandt eleverne opnår samme bevidsthedstilstand, som blev demonstreret af læreren.

Fordi den konventionelle kristendom har forvansket Jesu lære og fokuseret på en ydre frelse i stedet for en indre transformation af bevidstheden, har han ikke opnået den høst som forventet for sine bestræbelser.

Men i dag er titusinder af mennesker klar til at demonstrere deres Kristusbevidsthed og millioner flere kan opnå en vis grad af Kristusbevidsthed, den bevidsthedstilstand som blev demonstreret af Jesus.

Denne bog er skrevet sådan, at mennesker fra enhver religiøs eller spirituel baggrund, endda mennesker fra en ikke-religiøs baggrund, kan følge dette kursus og arbejde mod at transformere deres bevidsthed.

Bogen er ikke ment til kun at forstås intellektuelt.

Denne bog indeholder 17 lektioner i hvordan du personligt kan opnå Kristusbevidsthed, den højere bevidsthed som blev demonstreret af Jesus, sammen med praktiske øvelser der vil hjælpe dig transformere din bevidsthed, en proces, som er afgørende for frelsen."

 

Saxo:

Vejen til Kristusbevidsthed

 

Amazon:

(på engelsk med anmeldelser)

Master Keys to Personal Christhood